O nas

Kdo smo

V družinskem podjetju Aleša in Gašperja Hribška je srž poslovanja medsebojno dopolnjevanje in sodelovanje, kjer sta brata združila znanje in zgradila podjetje HribiTec, ki gleda v prihodnost.

diploma za elektrifikacijo vozila

“Iz nadebudnežev v vizionarja, s 15 let izkušenj z rešitvami na področju mehanike in transporta.”

Že kot otroka sva se navduševala nad mehaniko in elektriko. Tako ne preseneča, da naju je poslovna pot zanesla v tehnične vode. Iz nadebudnežev sva se prelevila v vizionarja, ki se že 15 let ukvarjata z rešitvami na področju mehanike in transporta. Naj se sliši še tako zlajnano, realnost je pač takšna, da si današnjega sveta ne moremo predstavljati brez mehanike in elektrike. Del tega so tudi električna vozila.

Vizija

“Naše odločitve imajo vpliv na prihodnost, električno kolo pa je zdrav korak
v pravo smer …”

Uvajanje električnih vozil na slovenski trg pomeni tudi mnogo priložnosti za razvoj gospodarstva in okolja v katerem živimo. Naša vizija je sodelovanje v izgradnji obnovljivih virov elektrike in elektrifikaciji voznega parka v Sloveniji. S postavitvijo prodajne mreže in servisnih delavnic vam zagotavljamo dosegljivost najkakovostnejših električnih in hibridnih vozil, komponent, baterij z visoko energijsko vrednostjo in krmilnikov za optimizacijo izkoristka vozila.

Kaj lahko storimo za vas

Ponudba električnih koles

ponudba električnih koles

Oglejte si pestro ponudbo električnih koles, ki bi morala zadovoljiti skoraj vse okuse.

» Električna kolesa

Izdelava električnega kolesa po naročilu

izdelava električnega kolesa po naročilu

Če med že izdelanimi električnimi kolesi niste našli pravega zase, vam električno kolo izdelamo po naročilu. Vsaki stranki se individualno posvetimo, ter poskrbimo tudi za najzahtevnejše.

» Kontakt

Nadgradnje, baterije ter dodatna oprema za električna kolesa

nadgradnje, baterije ter dodatna oprema za električna kolesa

S pomočjo kit kompletov lahko spremenite vaše kolo v električno kolo, ali pa nadgradite že obstoječe električno kolo. Nudimo vam nudi tudi širok baterij ter dodatne opreme za električna kolesa.

» KIT kompleti za nadgradnjo