O nas

Dobrodošli na Električna Kolesa.si! Na Električna Kolesa.si smo navdušeni nad revolucionarnim načinom, kako ljudje potujejo, raziskujejo in uživajo na prostem z električnimi kolesi. Z zavezanostjo kakovosti, inovacijam in trajnosti si prizadevamo zagotoviti našim strankam najboljšo izkušnjo z električnimi kolesi.

Naša zgodba

Električna Kolesa.si, ustanovljena leta 2024, je nastala iz skupne ljubezni do kolesarjenja in vizije za bolj zelen, učinkovitejši način prevoza. Utrujeni od omejitev tradicionalnih koles in navdihnjeni s potencialom električne tehnologije so naši ustanovitelji želeli ustvariti podjetje, ki bi ljudem omogočilo ponovno odkrivanje veselja do kolesarjenja, hkrati pa zmanjšalo njihov ogljični odtis.

Naše poslanstvo

Naše poslanstvo je preprosto: narediti električna kolesa dostopna vsem. Ne glede na to, ali ste izkušen kolesar, ki želi izboljšati svojo vožnjo, ali pa vsakodnevni potnik, ki išče priročno, okolju prijazno alternativo vožnji z avtomobilom, verjamemo, da električna kolesa ponujajo rešitev za vse. S poudarkom na dostopnosti, zanesljivosti in trajnosti si prizadevamo odpraviti ovire in navdihniti več ljudi, da se pridružijo revoluciji električnih koles.

Naša zavezanost trajnosti

Kot zagovorniki varovanja okolja smo zavezani spodbujanju trajnostnih prevoznih rešitev, ki zmanjšujejo onesnaževanje in ohranjajo naravne vire. Z izbiro električnih koles namesto tradicionalnih vozil naše stranke ne le zmanjšujejo svoje ogljične emisije, temveč tudi prispevajo k čistejšemu zraku, tišjim ulicam in bolj zdravim skupnostim. S stalnimi pobudami in partnerstvi si prizadevamo zmanjšati svoj lastni okoljski vpliv in navdihniti druge, da se nam pridružijo pri gradnji bolj trajnostne prihodnosti.

Kontaktirajte nas

Ne glede na to, ali ste izkušen kolesar ali novi v svetu električnih koles, vas vabimo, da raziščete našo spletno stran, prebrskate našo ponudbo in odkrijete številne prednosti električne vožnje. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, je naša prijazna ekipa tukaj, da vam pomaga. Pridružite se nam na poti do bolj zelenega, zdravega in prijetnejšega načina gibanja!