Pogoji uporabe

Pogoji uporabe urejajo vašo uporabo spletne strani in storitev Električna Kolesa.si. Z dostopom do naše spletne strani ali uporabo le-te se strinjate, da boste vezani s temi pogoji. Če se s katerim koli delom teh pogojev ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate naše spletne strani.

Uporaba spletne strani

Za uporabo naše spletne strani in storitev morate biti stari vsaj 18 let. Z uporabo naše spletne strani izjavljate in jamčite, da ste stari vsaj 18 let ali imate pravno sposobnost za sklepanje zavezujočih pogodb.

Registracija računa

Za dostop do določenih funkcij naše spletne strani boste morda morali ustvariti račun. Odgovorni ste za vzdrževanje zaupnosti svojih podatkov za prijavo in za vse dejavnosti, ki se dogajajo v okviru vašega računa. Strinjate se, da boste med postopkom registracije zagotovili točne, trenutne in popolne podatke ter da boste svoje podatke takoj posodobili, če se spremenijo.

Intelektualna lastnina

Vsa vsebina na spletni strani Električna Kolesa.si, vključno z besedilom, grafiko, logotipi, slikami, videoposnetki in programsko opremo, je last Električna Kolesa.si ali njenih dajalcev licence in je zaščitena z avtorskimi pravicami ter drugimi zakoni o intelektualni lastnini. Vsebine ne smete reproducirati, distribuirati, spreminjati ali ustvarjati izpeljank brez našega predhodnega pisnega soglasja.

Informacije o izdelkih

Prizadevamo si zagotoviti, da so opisi izdelkov, cene in razpoložljivost na naši spletni strani točni. Vendar pa ne jamčimo za točnost, popolnost ali zanesljivost informacij, ki so na voljo na naši spletni strani. Pridržujemo si pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila popravimo napake, netočnosti ali opustitve ter posodobimo informacije o izdelkih.

Omejitev odgovornosti

Električna Kolesa.si, njene podružnice ali njihovi ustrezni uradniki, direktorji, zaposleni ali zastopniki v nobenem primeru ne odgovarjajo za kakršno koli posredno, naključno, posebno, posledično ali kaznovalno škodo, ki izhaja iz ali je povezana z vašo uporabo naše spletne strani ali storitev, tudi če so bili opozorjeni na možnost takšne škode. Naša skupna odgovornost do vas za kakršen koli zahtevek, ki izhaja iz teh pogojev ali vaše uporabe naše spletne strani, ne presega skupnega zneska, ki ste ga plačali za izdelke ali storitve, kupljene prek naše spletne strani.

Spremembe pogojev

Pridržujemo si pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila posodobimo ali spremenimo te Pogoje uporabe. Z nadaljnjo uporabo naše spletne strani po objavi takšnih sprememb se strinjate, da boste vezani s spremenjenimi pogoji. Vaša odgovornost je, da občasno pregledate te pogoje zaradi morebitnih posodobitev.

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede teh Pogojev uporabe, nas kontaktirajte na info@elektricnakolesa.si.