Omejitev odgovornosti

Informacije, navedene na spletnem mestu Električna Kolesa.si, so zgolj splošne informativne narave. Čeprav si prizadevamo, da so informacije točne in posodobljene, ne dajemo nobenih zagotovil ali jamstev kakršne koli vrste, izrecnih ali implicitnih, glede popolnosti, točnosti, zanesljivosti, primernosti ali razpoložljivosti v zvezi s spletnim mestom ali informacijami, izdelki, storitvami ali sorodnimi grafičnimi prikazi, ki so na spletnem mestu za kakršen koli namen. Vsako zanašanje na takšne informacije je zato strogo na lastno odgovornost.

Strokovni nasvet

Vsebina na naši spletni strani ni namenjena kot nadomestilo za strokovni nasvet, vključno, vendar ne omejeno na medicinski, pravni, finančni ali tehnični nasvet. Vedno poiščite nasvet kvalificiranih strokovnjakov glede vseh specifičnih vprašanj, ki jih morda imate glede katere koli zadeve.

Odgovornost za izdelke

Električna Kolesa.si ne odgovarja za neposredno, posredno, naključno, posebno, posledično ali kaznovalno škodo, ki izhaja iz ali je povezana z uporabo ali nezmožnostjo uporabe naših izdelkov, vključno, vendar ne omejeno na električna kolesa in dodatke. Naše izdelke uporabljajte odgovorno in v skladu z vsemi veljavnimi zakoni in predpisi.

Povezave tretjih oseb

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki niso v lasti ali pod nadzorom Električna Kolesa.si. Nimamo nadzora nad vsebino, politiko zasebnosti ali praksami katere koli tretje strani in za to ne prevzemamo nobene odgovornosti. Spodbujamo vas, da preberete pogoje uporabe in politiko zasebnosti katere koli tretje strani, ki jo obiščete.

Spremembe informacij

Pridržujemo si pravico, da kadar koli in brez predhodnega obvestila začasno ali trajno spremenimo ali ukinemo kateri koli del našega spletnega mesta ali storitev. Ne zavezujemo se, da bomo posodobili informacije na naši spletni strani, in ne smete predvidevati, da so informacije aktualne ali popolne.

Izjava o partnerskih povezavah

Električna Kolesa.si lahko sodeluje v različnih programih partnerskega trženja, kar pomeni, da lahko zaslužimo provizije od nakupov, opravljenih prek naših povezav do trgovskih mest. Vendar pa to ne vpliva na ceno, ki jo plačate, ali na našo uredniško integriteto.

Sprejemanje pogojev

Z uporabo spletnega mesta Električna Kolesa.si se strinjate s pogoji te omejitve odgovornosti. Če se s katerim koli delom te omejitve odgovornosti ne strinjate, prosimo, ne uporabljajte naše spletne strani.

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede te omejitve odgovornosti, nas kontaktirajte na info@elektricnakolesa.si.