Politika zasebnosti

a Električna Kolesa.si se zavezujemo k varovanju zasebnosti in varnosti vaših osebnih podatkov. Ta politika zasebnosti opisuje, kako zbiramo, uporabljamo in varujemo podatke, ki nam jih posredujete ob obisku naše spletne strani ali uporabi naših storitev.

Podatki, ki jih zbiramo

Ko obiščete Električna Kolesa.si, lahko zbiramo različne vrste podatkov, vključno z:

Osebni podatki: kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka in naslov za dostavo, ki jih posredujete ob ustvarjanju računa, oddaji naročila ali kontaktiranju službe za podporo strankam. Podatki o plačilih: kot so podatki o kreditni kartici ali drugih plačilnih metodah, uporabljenih za nakupe. Podatki o napravi: kot so vaš IP naslov, vrsta brskalnika, operacijski sistem in identifikatorji naprav, ki se zbirajo samodejno preko piškotkov in podobnih tehnologij. Podatki o uporabi: vključno z informacijami o tem, kako uporabljate našo spletno stran, kot so obiskane strani, ogledani izdelki in izvedena dejanja. Kako uporabljamo vaše podatke

Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo za naslednje namene:

Za obdelavo in izpolnitev naročil, vključno s potrditvijo naročila, pošiljanjem in podporo strankam. Za izboljšanje naše spletne strani in storitev z analizo vzorcev uporabe, prepoznavanjem trendov in izboljšanjem uporabniške izkušnje. Za komunikacijo z vami, vključno z odgovarjanjem na poizvedbe, zagotavljanjem posodobitev o vaših naročilih in pošiljanjem promocijskih ponudb ali novic (če ste se prijavili na prejemanje). Za preprečevanje goljufij in zaščito varnosti naše spletne strani in uporabnikov. Za izpolnjevanje pravnih obveznosti in uveljavljanje naših politik. Varnost podatkov

Varnost vaših podatkov jemljemo resno in izvajamo ustrezne ukrepe za njihovo zaščito pred nepooblaščenim dostopom, spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem. Ti ukrepi vključujejo šifriranje, tehnologijo varne vtičnice (SSL) in redne varnostne preglede.

Deljenje in razkritje podatkov

Vaše podatke lahko delimo s tretjimi ponudniki storitev, ki nam pomagajo pri delovanju naše spletne strani, obdelavi plačil, izpolnjevanju naročil ali dostavi marketinških sporočil. Vaše podatke lahko razkrijemo tudi, kadar to zahteva zakon ali za zaščito naših pravic, lastnine ali varnosti ali pravic, lastnine ali varnosti drugih.

Vaše pravice in izbire

Imate pravico do dostopa, popravka ali izbrisa osebnih podatkov, ki jih imamo o vas. Od prejemanja promocijskih sporočil se lahko kadar koli odjavite tako, da sledite navodilom za odjavo, ki so navedena v naših e-poštnih sporočilih, ali da nas neposredno kontaktirate.

Spremembe te politike

To politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo, da odraža spremembe naših praks ali pravnih zahtev. Vse posodobitve bodo objavljene na tej strani, zato vas spodbujamo, da to politiko občasno pregledate.

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede naše politike zasebnosti ali načina ravnanja z vašimi osebnimi podatki, nas kontaktirajte na info@elektricnakolesa.si.