sreda, 24 julija, 2024

Električna kolesa

HomeNasveti za kolesarjenjePrakse varnega e-kolesarjenjaNajboljši električna kolesa za otroke

Najboljši električna kolesa za otroke

Trek električno kolo

Električno kolo Trek Lift+ je zasnovano za vsestransko mestno vožnjo in sproščene vožnje. Njegov ekstremno lahki okvir težak 40 lb olajša ravnanje najstnikom, poleg tega pa ima sredinski motor, ki zagotavlja gladko pomoč pri pedaliranju. Z motorjem z navorom 50 Nm in močjo 250 W to e-kolo ponuja uravnoteženo mešanico sloga in zmogljivosti. Udoben položaj vožnje in kakovostni sestavni deli zagotavljajo priročen in užiten način za vaše otroke, da se prebijajo skozi predmestne ulice in raziskujejo vaše lokalno območje.

Električno kolo Electra

Electra Townie Go! 7D ponuja pravo ravnotežje med slogom in zmogljivostjo za mlade kolesarje. Njegov lahki okvir iz aluminija 6061-T6 zagotavlja enostavno upravljanje, okvir z nizkim vhodom pa olajša sedenje in vstajanje s kolesa. Patentirana tehnologija Flat Foot Technology® zagotavlja varnejši in bolj stabilen občutek pri ustavljanju, ergonomska sedež z blažilnimi elastomeri pa zagotavlja gladko vožnjo vsakič. Motor Hyena 250 W doseže hitrost do 20 mph in zagotavlja dovolj moči za zabavno in varno vožnjo. Zanesljive mehanske diskaste zavore dodajo dodaten sloj varnosti, Shimano 7-stopenjski prestavni sistem pa zagotavlja popoln nadzor.

Kolesa Cannondale Electric

Cannondale Treadwell Neo 2 Remixte je izdelan s pravimi najstniki. Kot starš boste cenili njegov lahek okvir težak 44 lb, kar olajša navigacijo in nadzor vaših mladih kolesarjev. To kolo daje prednost agilnosti in udobju, popolno za sproščene vožnje po četrti, mestnih ulicah ali nedeljskih izletih. Treadwell Neo 2 ima 250 W motor zadaj in popolnoma integrirano baterijo s kapaciteto 250 Wh, ki zagotavlja gladko in intuitivno pomoč pri pedaliranju. Varnost je ključnega pomena, zanesljive mehanske diskaste zavore Tektro vam zagotavljajo mir. Kolo ima tudi udoben sedež in vzravnane krmilo, ki spodbujata sproščeno držo vožnje za vaše otroke.

Gocycle električno kolo

Gocycle GS je idealna izbira električnega kolesa za vaše najstnike. Izdelan s karbonskim srednjim okvirjem zagotavlja lahek dizajn in vzdržljivost, kar zagotavlja varne vožnje za vaše otroke. Njegov čist dizajn, brez zapletenih kablov, verig ali olja, ter patentiran magnezijev Cleandrive™ ga naredijo enostavnega za vzdrževanje. Če ste omejeni s prostorom ali vaši otroci uporabljajo javni prevoz, je Gocycle GS popolnoma zložljiv in prenosen. Nastavljiv položaj vožnje zagotavlja udobno prileganje velikosti vašega otroka, pri le 35 lbs in maksimalni hitrosti 20 mph pa je enostavno za vaše najstnike upravljati. Hidravlične diskaste zavore imajo zanesljivo zavorno moč, medtem ko 500 W motor in 3-stopenjski pogonski sistem uravnotežata učinkovitost in varnost.

Specialized električno kolo

Za starejše, avanturistične najstnike, ki so že vozili električna kolesa, je Specialized Turbo Levo SL Comp Carbon popolna izbira. To eMTB ponaša z lahkotnim 44-lb. okvirjem iz ogljikovih vlaken, navdihnjenim s Stumpjumperjem, ki zagotavlja agilnost in nadzor, medtem ko motor SL 1.1 tekoče podvoji moč pedala vašega najstnika s svojimi 250 W. Integrirana baterija s kapaciteto 320 Wh zagotavlja vztrajne vožnje, hidravlične diskaste zavore pa zagotavljajo samozavestno zavorno moč. Z 150 mm FOX vzmetenja spredaj in zadaj poskrbi za gladke vožnje na vseh terenih. Turbo Levo SL gre dlje od hitrosti; gre za izboljšanje naravnega kolesarskega doživetja. Povezava s programom Mission Control vam omogoča prilagajanje izhoda motorja, zagotavljajoč udobno in varno vožnjo za vašega otroka.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments