četrtek, 30 maja, 2024
HomeNasveti za kolesarjenjePrakse varnega e-kolesarjenjaVodnik za baterije Bosch | Upway v Slovenian jeziku

Vodnik za baterije Bosch | Upway v Slovenian jeziku

Upway: Ponujanje rezerve baterij Bosch OEM

Če želite dodati nekaj dodatnega dosega in prilagodljivosti svojim vožnjam, imate srečo! Upway prodaja čisto nove OEM Bosch baterije za tiste, ki želijo imeti rezervno baterijo pri roki. Bosch je brez dvoma eden najboljših proizvajalcev baterij za električna kolesa, s podjetniškim ugledom, ki sega nazaj že več kot stoletje.

Oglejte si ta kratek video podjetja Bosch, ki zajema podrobnosti, kako so postali eden najljubših in najbolj zaupanja vrednih izdelovalcev baterij za električna kolesa na svetu.

Kako vem, katero generacijo sistema Bosch imam?

Bosch baterije prihajajo v različnih oblikah in velikostih. Kljub temu je prva stvar, ki jo je treba preveriti, ali imate Smart System (najnovejšo generacijo sistema Bosch za električna kolesa, ki se je začela izdajati leta 2023) ali Bosch System 2 (prejšnji sistem). To vam bo dalo vedeti, katero generacijo baterij lahko začnete pregledovati.

Ker je Smart System zelo nedavna pridobitev, je bolj verjetno, da imate System 2 na svojem elektrokolesu (na primer, zaloge Bosch e-koles Upway so sestavljene iz približno 95% System 2 in 5% Smart System e-koles, kot je na začetku leta 2024).

Najlažji način za potrditev generacije vašega Bosch sistema je preveriti, ali ima komponento s pobarvanima LED lučkama (kot je prikazano spodaj) – če imate to, to kaže, da je vaše elektrokolo opremljeno z Smart Systemom. Če vaše kolo nima komponente, kot je prikazano spodaj, je vaše kolo opremljeno z Bosch System 2!

LED lučke

Opomba:

Prosimo, poskrbite za svojo varnost in pravilno namestitev nove baterije, če se odločite za nakup pri Upwayu.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments